CME ser handelsvolumen ATH over $ 2,7 milliarder under Bitcoins seneste fald

Handelsvolumenet for BTC-futures på Chicago Mercantile Exchange (CME) nåede i går et nyt rekordhøjt niveau på over 2,7 milliarder dollars.

Gårsdagens meget volatile BTC-præstation har ført til øgede handelsvolumener på adskillige platforme, herunder CME Bitcoin-futures, der registrerer et nyt rekordhøjt niveau på 2,7 mia. $.
BTC Futures Record handelsvolumen på CME

Lanceret i slutningen af ​​2017 tillader Chicago Mercantile Exchange institutionelle investorer at handle med den primære kryptovaluta på en reguleret platform. Bortset fra kortvarige lave handelsniveauer har børsen haft øget adoption fra sådanne kunder.

Data fra analyseressourcen Skew afslørede, at Bitcoin Future steget til et nyt rekordhøjt niveau i går på 2,7 milliarder dollars. Som sådan overgik den den tidligere rekord markeret i slutningen af ​​december på lidt over $ 2,5 mia.

En sådan høj handelsvolumen kunne forventes til en vis grad, når man analyserede gårsdagens kursudvikling. Bitcoin kom ud af en bullish weekend, hvor kryptovalutaen malede sin seneste ATH til næsten $ 35.000.

Mandag var dog CMEs første arbejdsdag i år. Desuden efterlod BTCs prisstigning under CMEs lukkede dage et åbent hul på omkring $ 5.000 – den største til dato.

Bitcoin udfyldte hullet ved at styrtdykke med omkring $ 5.500 kun timer efter, at CME åbnede for handel. Den primære kryptokurrency sprang fra sit intradag-lavpunkt på $ 27.700, genvundet $ 30.000 og gik mod $ 33.000.

De fleste alternative mønter efterlignede BTC’s ustabile dag, hvilket også førte til høje volumener på andre platforme. Den førende Binance-udveksling af digitale aktiver nåede også rekord.

Derivatvolumen steg til $ 56,8 milliarder, mens spotvolumen var på over $ 23,6 milliarder – i alt over $ 80 milliarder på en dag. Disse tal var signifikant højere end Binances rekorddage under den forrige tyrecyklus i slutningen af ​​2017.

CME lancerer ETH-derivater

Den regulerede børs annoncerede for nylig planer om at gøre det muligt for sine institutionelle kunder at modtage eksponering for det næststørste digitale aktiv efter markedsværdi – Ethereum.

CME sagde, at ETH-futures ankommer i februar 2021. En kontrakt vil indeholde 50 ETH og afvikles oprindeligt kontant, som det er med Bitcoin-futures. Dette betyder, at investorer modtager dollarækvivalenten af ​​deres kontrakter snarere end det underliggende aktiv ved udgangen af ​​udløbsdatoen.

Børsen hævdede, at lanceringen af ​​ETH-futures kommer efter en stærk kundebehov.