En platform som Bitcoin Era

I løbet af disse sidste uger har vi modtaget adskillige rapporter om „Bitcoin Era“ -platformen. Det er en online handelsmægler, der giver dig mulighed for at handle valutapar, indekser, aktier, råvarer og endda cryptocurrencies.

De fleste af de udtalelser og anmeldelser om Bitcoin Era, der kan findes på nettet, er dog negative. I denne guide behandler vi hos Trading Online Guide derfor, om Bitcoin Era virkelig fungerer, eller om det er en fidus, ved at røre ved platformen, som vi tidligere har gjort med platforme som FxGiants, Finaxis, Fineco, Webank og mange andre.

Derudover vil vi også sørge for at sammenligne Bitcoin Era-platformen med hvad vi i øjeblikket mener er de to mest avancerede løsninger og i takt med de tidspunkter, der er til stede i dag i onlinehandelsbranchen. Vi taler om eToros regulerede og autoriserede online handelsplatforme (klik her for at besøge det officielle websted) og 24Option (klik her for at gå til det officielle websted).

Bitcoin Era Trading: hvad det er, og hvordan det fungerer

Relaterede
Bitcoin Era Trading-platformen, som specificeret på siden „Om os“, ville være en investeringsløsning, der tilbyder „muligheder for handel med nogle af de mest populære likviditeter, inklusive valutapar, aktier, de fleste større indekser økonomi og råvarer „med en gearing på op til 1: 200.

Dog analyserede vi Bitcoin Era handelsplatform mere detaljeret, bemærkede vi straks, at der på siderne vedrørende virksomhedsoplysninger ikke engang findes en henvisning til virksomhedens hovedkontor eller til en af ejerne af platformen.

På Bitcoin Era-siden er der faktisk kun generalistiske sætninger, som i virkeligheden ikke beskriver virksomheden i dybden. For eksempel kan vi på ingen side finde oplysninger om administrerende direktør eller andre nøglefirmastall.

Ved at fortsætte med at gennemse stedet, fandt vi oplysninger, der fuldstændigt ændrede (for værre) vores mening om virksomheden.

Faktisk er Bitcoin Era-kontoret placeret på følgende adresse:

„Bitcoin Era LTD, Trust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro Marshall Islands, MH 96960.“

For de uindviede er „Marshalløerne“ (på italiensk: Marshalløerne) et skatteparadis. En mægler med base i et skatteparadis betyder, at den udover at være underlagt nul eller nedsat skat ikke er registreret hos et af de europæiske reguleringsorganer (CySEC) eller italiensk tilladelse (CONSOB).

Desuden har tilsynsorganerne i Europa i over 10 år skabt stadig strengere regler, som regulerede platforme nødvendigvis skal overholde.

Faktisk, hvis et investeringsselskab i dag lovligt vil tilbyde sine tjenester i Europa, skal det i det mindste have opnået bekræftelse fra et europæisk regulerende organ, såsom CySEC.

Det er derfor en utrolig risiko at åbne en online handelskonto på en platform som Bitcoin Era. Ved at deponere på denne platform er der en meget stor risiko for at miste dine midler, da de vil blive deponeret på konti for et ureguleret og uregistreret selskab.

Faktisk, hvis dine midler går tabt på grund af en platformsvigt, vil det være meget vanskeligt at få dem tilbage. Manglen på CySEC- og CONSOB-tætninger er faktisk meget alvorlig.